Compra venda cases Puigcerda

Els beneficis de la compra venda de cases a Puigcerdà són indubtables, tant a l’hora de comprar com de vendre.

Beneficis de comprar un habitatge

L’adquisició d’un habitatge es converteix en una de les decisions més importants que pren una persona en la seva vida. Un cop es tingui la decisió presa, els beneficis que reporta un habitatge en propietat són nombrosos:

1. Disposició de l’immoble per a la finalitat que es necessita.

2. Possibilitat de reformar-la i decorar-la com es prefereixi.

3. Amb tota seguretat, l’habitatge que s’adquireixi es revalorarà a llarg termini.

4. Un cop abonat el cost de l’adquisició de l’habitatge, no hi haurà que sufragar ningún gasto mensual.

5. Depenent de l’tipus d’interès bancari si s’adquireix mitjançant préstec hipotecari, hi ha la possibilitat de sortir más rentable que vivir de alquiler per exemple.

Avantatges de vendre una casa

La venda d’un habitatge pot ser, segons múltiples factors (tipus d’immoble, situació econòmica general, situació de mercat immobiliari, etc.), una bona opció per treure la máxima rentabilidad a una inversió immobiliària. Els avantatges de vendre un immoble, tenint en compte els factors indicats, són les següents:

1. Liquidez inmediata. Vendre un habitatge és la millor opció si fa falta de liquiditat urgent. A més, si es ven per un preu superior a el de la compra, s’obtindrà un beneficio económico.

2. Despreocupació. La venda d’un habitatge suposarà una despreocupació en la responsabilitat de la mateixa. A més, ja no s’hauran d’abonar les despeses que comporta la propietat d’un habitatge (derrames, comunitat de propietaris, impostos, etc.).

3. Ventajas fiscales. Si es ven l’habitatge per adquirir una altra, es gaudirà dels beneficis fiscals que preveu la normativa corresponent.

Si es pensa en la compravenda de cases a Puigcerdà, cal tenir en compte els esmentats beneficis davant una decisió d’aquesta envergadura.